Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Cariere

Angajăm vulcanizator în București

Angajăm vulcanizator în Cluj-Napoca

Angajăm vulcanizator în Timișoara

 

Alătură-te echipei Nexxon!

Credem în oameni, în puterea echipei. Punem accent pe responsabilitatea personală, atitudinea pozitivă și pe inovație, toate acestea stând la baza succesului nostru. Principiul nostru este ca, prin excelență personală, să fim mereu peste așteptări.

Investim în oamenii noștri. Dezvoltarea profesională continuă este un obiectiv primordial pentru noi, fără de care n-am fi ajuns să ne înscriem printre liderii de companii import-export de anvelope din România.

Căutăm colegi noi care doresc să muncească, sunt pasionați de a acumula permanent cunoștințe noi și care își doresc să lucreze alături de o echipă tânără.

La noi vei avea oportunitatea de a lucra într-un mediu plăcut, având colegi care te respectă și te susțin în realizarea obiectivelor.  


Ce trebuie să faci?     

       I. Aplică:

Urmărește posturile noastre vacante și trimite CV-ul la adresa de e-mail hr@nexxon.ro sau depune-l personal la punctele noastre de lucru, menționând pentru ce poziție aplici. Colegele noastre de la Resurse Umane vor analiza fiecare aplicaţie. Dacă eşti printre candidaţii selecţionaţi, vei fi contactat pentru un interviu.

 

       II. Interviul iniţial

Scopul acestuia este să aflăm dacă aşteptările tale coincid cu cerinţele şi profilul postului pentru care ai aplicat. Totodată vom încerca să aflăm cât mai multe informaţii despre personalitatea ta, experiența ta profesională, precum şi despre motivaţia ta de a te alătura echipei Nexxon.

 

       III. Evaluare, testare

În funcţie de postul pentru care ai aplicat, va urma un proces de evaluare a competenţelor şi cunoştinţelor tale sau de identificare a personalității tale.

 

       IV. Interviul final

În această etapă ajung cei al căror profil de competenţe, motivație, experiență conicide cu așteptările noastre. În cadrul interviului final te vei întâlni cu viitorul tău șef de departament și împreună vom discuta despre situaţii concrete şi modul lor de soluţionare.

 

       V. Oferta finală

Procesul nostru de recrutare se încheie cu oferta finală. În cazul în care vei fi de acord, va urma procesul tău de angajare la Nexxon.