Nexxon - Specialistul nr. 1 in anvelope. Orice anvelopa si camera de aer...
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica
  • anvelope petlas mica

Despre noi

Nexxon - Sediul central - Targu Secuiesc

Firma Nexxon SRL este unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope și camere de aer din RomâniaCa o organizație de export-import, Nexxon desface produse  pe  tot  teritoriul țării.

Organizația
Înființat in 1996, Nexxon a devenit un jucător important pe piața din România.
Livrează produse și servicii de cea mai bună calitate pentru piață cu cei 22 ani  de experiență în domeniul anvelopelor auto. Firma furnizează produse  fabricate după ultimele tehnologii din domeniu. A reușit astfel să se înscrie  printre liderii de companii de export-import anvelope din România.

Produsele
Nexxon oferă o gama completa de anvelope  pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, mașini agricole, mașini industriale, vehicule de teren, off-road la ATV-uri, camioane etc. Se comercializează într-o scară largă și camere de aer pentru anvelope, lanțuri antiderapante, aproape pentru toate modelele de autovehicule. Diversificând continuu sortimentul de anvelope, astăzi este gata să livreze toate cele trei segmente de anvelope: de buget, clasa economică și premium.

Distribuția și logistica
Achiziția și transportul este  asigurată cu flota auto proprie, care înseamnă un avantaj logistic net, putând accesa astfel în timp util rutele principale de acces în țară. Distribuția în timp real este sprijinită continuu prin rețeaua de desfacere proprie, formata din punctele de lucru din țară.
Ținând cont de standardele cele mai înalte din domeniul distribuției anvelopelor, brandul NEXXON a ajuns să fie echivalent cu profesionalismul și calitatea.

Prețuri
Nexxon este gata să ofere prețuri competitive, datorită politicii sale de monitorizare continua a ofertei și a cererii de pe piața de desfacere  și prin puterea sa de cumpărare, prin achiziții en-gross.

Online webshop
Cu o interfață prietenoasă, Nexxon oferă prin magazinul său electronic prezentarea transparența a stocului disponibil și preturile acestora. Comenzile pot fi trimise 24h / 7 zile bazate pe un login client.

Viitorul
Rebrandingul companiei a contribuit cu succes la creșterea pieței acestuia. Colectivul firmei se străduiește să sprijine politica firmei care constă în asigurarea satisfacției fiecărui client prin furnizarea de produse calitative și servicii conexe prompte. NEXXON este garanția și satisfacția consumatorului prin distribuția de anvelope de calitate.  Conform politicii firmei se au tot timpul în atenție și soluțiile de acoperire integrală a pieței de anvelope de ultimă generație.


Specialiștii firmei sunt tot timpul gata să dea informații clienților săi, prin  cataloage de produse și prin discuții orientate spre rezolvarea problemelor specifice alegerii și schimbării anvelopelor.

Cheia succesului firmei constă în politica orientată spre client și în colectivul de specialiști al firmei.